Homestyling

Homestyling är konsten att kreativt arrangera möbler, ljussättning, tavlor, speglar och annan rekvisita på ett sätt som tillför bostaden en trevlig atmosfär och en inbjudande känsla. Det handlar om att skapa illusioner och stämningar vilket vi på Homestyling Stockholm är professionella på.

Fokusen är att förbättra hemmet och ge det ett välkomnande och säljande intryck som tilltalar samt förmedlar känslan av att "Här vill jag bo!". Innebörden av det vi gör är att man försöker få bostaden så attraktiv som möjligt för tänkbara köpare.

Man vill ge blivande köparen intrycket att de går in i sitt framtida hem, inte att de går hem till någon annan. Man försöker minimera intrycket av den nuvarande ägaren, men det måste fortfarande se ut som ett hem, att någon bor där.

Så om du ska du sälja din bostad och vill öka attraktionsvärdet är Homestyling Stockholm det rätta valet. Statistiken visar dessutom att hem som är stylade säljs snabbare och till högre pris upp till 30 % och ofta mer.

Vårt mål är att göra DITT hem lockande för så många potentiella köpare som möjligt och därmed försäkra att du kan sälja hemmet snabbare och för mer pengar. Det du spenderar på att anlita oss, kommer du alltså att återfå i form av högre försäljningspris!

Vill ni veta mer, kontakta oss!