OM OSS

Vi på Homestyling Stor Stockholm har funnit sedan 2012 och är verksamma i hela Stockholmsområdet samt utanför. Vi har bred kompetens och stor passion inom inredning, form och design!

Vi följer kontinuerligt trenderna inom heminredning. Homestyling Stor Stockholm karakteriseras av perfekt kundbemötande och har målsättningen att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi var även utsedda till årets nyföretagare 2015!

För att se omdömen klicka på länken nedan:

https://www.reco.se/homestyling-stor-stockholm-ab

Vi håller oss ständigt uppdaterade på trender och genom att se ditt hem med nya ögon kan vi erbjuda dig en kreativ lösning som passar just er.

Önskemålen om inredningshjälp kan se väldigt olika ut och vi på Homestyling Stor Stockholm kan hjälpa er med allt från att göra om ett specifikt rum till kompletta inredningslösningar för hela hemmet.

Med vår breda och långa erfarenhet inom struktur och organisation kan vi även hjälpa vid rensning och få ordning i hemmet.

Våra samarbeten med andra yrkesgrupper gör att vi kan tillgodose det mesta av era önskemål. Det ska vara enkelt, så därför löser vi det åt er!

Våra uppdrag är att göra ert hem så harmoniskt, trivsamt och inspirerande som möjligt samt att få ut det bästa ur din bostad. Tjänsterna som vi erbjuder passar därför både dig som vill förnya hemmet samt dig som vill sälja din bostad.

För mer information tveka inte att kontakta oss!