OM OSS

Vi på Homestyling Stockholm har funnit sedan 2012 och är verksamma i hela Stockholmsområdet samt utanför. Vi har bred kompetens och stor passion inom inredning, form och design och brinner för vad vi gör.

Vi följer kontinuerligt de senaste trenderna inom heminredning. Homestyling Stockholm karakteriseras av perfekt kundbemötande och har målsättningen att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi var även utsedda till årets nyföretagare 2015!

För att se omdömen klicka på länken nedan:

https://www.reco.se/homestyling-stor-stockholm-ab

Vi håller oss ständigt uppdaterade på trender och genom att se ditt hem med nya ögon kan vi erbjuda dig en kreativ lösning som passar just dig.

Önskemålen om inredningshjälp kan se väldigt olika ut och vi på Homestyling Stockholm kan hjälpa dig med allt från att göra om ett specifikt rum till kompletta inredningslösningar för hela hemmet.

Vårt uppdrag är att göra ditt hem så harmoniskt, trivsamt och inspirerande som möjligt samt att få ut det bästa ur din bostad. Våra tjänster passar därför både dig som vill förnya hemmet samt dig som vill sälja din bostad.