Homestyling Stockholm

Hjälp och info om Homestyling Stockholm

Har Du inte tid eller intresset att iordningställa Din bostad inför försäljning? Du kanske har fullt upp att planera Din nya bostad och behöver hjälp med Homestyling Stockholm, tips och idéer? Eller kanske bor själv på annan ort? Homestyling/Homestaging betyder att man antingen inför försäljning “stylar” bostaden för att höja dess värde eller att man ”stylar” en bostad för egen trivsel.

Då man lätt blir hemmablind och är van vid en viss möblering resulterar det i att man själv inte ser hemmets bästa möjligheter. Spekulanterna ser däremot bostaden från ett helt annat perspektiv och det avgörande första intrycket formas redan under de första minuterna. Därför erbjuder vi på Homestyling (Stockholm) såväl Homestyling/Homestaging av bostäder inför försäljning som inredningshjälp och styling av det egna hemmet.

Homestyling Stockholm

Genom att ändra eller justera inredning och design på ett enkelt sätt, skapar man en tilltalande miljö samt lyfter fram bostadens bästa potential och kvalitéer - därför är kostnaden för homestaging eller Homestyling snarare att betrakta som en intäktshöjande åtgärd än en kostnad. Det har även visat sig att det förväntade slutpriset ökar ända upp till 30% och ofta mer.

Våra tjänster homestyling Stockholms stad

Hembesök för planering av tjänst - Gratis

  • Konsultation (nät-/telefonbaserad eller hembesök) - Vi finns på plats och ger råd och tips hur man kan förbättra hemmet. Från 2500 kr
  • Liten homestyling - Vi använder oss av de befintliga i bostaden Från 7000 kr
  • Mellan homestyling - Som tjänsten ovan samt lägger till enstaka möblemang och rekvisita 14000 kr
  • Stor homestyling - Vi stylar tomt objekt med vår rekvisita samt möblemang. Från 17000 kr

Obs! Priserna kan variera beroende på bostad och behov. För mer exakt information om tjänster och priser kontakta oss! Homestyling Stockholm innehar F-skattbevis och är momsregistrerat.